Se înmoaie Mimetic Incorporation. Se adaugă toate celelalte ingrediente, cu excepția Smoobees. Se amestecă timp de 4 minute la viteză medie. Se adaugă Smoobees și se amestecă la viteză mică timp de 1 minut. Se pune un strat subțire de Mimetic topit în forma bundt și se pun 600gr de aluat în fiecare formă.
Coacere
Se coace aprox. 35 de minute la 180°C. Se scoate imediat din formă și se lasă să se răcească..
Decor
Elemente de decor:
Se face un disc și câteva bucle din Belcolade Noir Selection CT. Se bate Ambiante, se formează bile mici și se îngheață. Opțional, se pot pulveriza cu puțin unt de cacao colorat.
Construcție:
Se lipesc 2 bucle pe disc cu puțină ciocolată temperată. Se pun 3 bile Ambiante între ele. Se înmoaie Cryst-O-Fil și se bate până se obține o textură cremoasă. Se pipetează puncte frumoase lângă bilele Ambiante. Se finalizează cu câteva puncte mici de Deli Caramel și panning.
Caramel Bundt Cake
Autor: Puratos Moldova
Transformă o rețetă clasică într-un desert surprinzător de elegant și creativ folosind biluțe de caramel distribuite uniform în tot aluatul. Clienții tăi vor experimenta senzația unei umpluturi cu fiecare mușcătură!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.