Ruladă cu incluziuni crocante de nucă

Ingrediente

Umplere și decor:

  1. Aluat de ruladă
  2. Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts
  3. CARAT Decorcrem Dark 510CT
  4. Blatul se stratifică cu Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts se rulează, se lasă la rece pentru câteva ore, apoi se acoperă cu CARAT Decorcrem Dark 510CT (temperatura de acoperire 40°-45°C)

Modul de preparare

Blatul
Se mixează Tegral Satin Crème Cake Yellow cu ouăle, apa și Pronto la viteză mare, timp de 7 min. La final, se încorporează uleiul la viteză mică. Aluatul se întinde pe hârtia de copt (tava 40X60 cm). Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecţie: la 165°C timp de 15 min.

Umplutura
Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts se întinde într-un strat subţire pe toată suprafaţa ruladei.

Glazura de acoperire
CARAT Decorcrem Dark 510CT se încălzeşte până la temperatura de 45°-50°C apoi se aplică

Ruladă cu incluziuni crocante de nucă

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!