Tartă cu prune

Ingrediente

UMPLERE ȘI DECORARE:

  • Tarta mulată se coace timp de 10min la 160°C.
  • Se pune umplutura de nucă(15 -18g), se coace pentru încă 5min, după care se adaugă Topfil Plum Smooth 90% și crumble.
  • Coacem 10min. 

Mod de preparare

Aluatul fraged
Adăugăm în cuva mixerului ingredientele uscate, adăugăm untul rece (tăiat cubuleţe). La final adăugăm oul. Întindem între 2 foi (grosimea 2-3mm). Răcim aluatul minimum 1 oră, la frigider. Decupăm forma tartelor. Lăsăm la congelator 30 min. Se coace la T=160°C timp de 10 minute.

Umplutura cu miez de nucă

Tegral Wallnut 45% se amestecă cu apa și se lasă pentru 10 min pentru ca umplutura să devină densă.


Umplutura de prune
Se adaugă Topfil Plum Smooth 90% peste frangipane şi se coace la 160°C, 6min.

Crumble
Se amestecă toate ingredientele până obţinem un aluat sfărâmicios.

Tartă cu prune

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Cu ingredientele premium de la Puratos creezi ușor deserturi spectaculoase care cuceresc de la prima mușcătură. Inovează cu produsele din gama Topfil și pune vara în vitrină!

Descoperă

Rețete asociate