Ouăle se mixează în mixer cu zahărul și sarea, până când obținem o consistență
stabilă (7-8min), aparte unim făina cu amidonul de porumb și vanilia, cernem peste compoziția de ouă, amestecăm atent cu spatula, până când obţinem un aluat omogen. Aşezăm folia de copt pe tavă şi turnăm aluatul în forma de metal d=14cm, coacem la temperatura de 170°C, 20min.
Sirop
Fierbem siropul.
Umplutura crocantă
Supercrem Hazelnut CT Crispy Waffers se încălzeşte la microunde, pentru a se aplica mai uşor pe blat.
Crema
Frişca Passionata se mixează în mixer până obținem o consistență stabilă.
Umplutura de mere
Topfil Apple 80% se aplică pe blat.
Glazură de acoperire
Decorcrem Amber se încălzeşte până la 45°-50°C (temperatura de aplicare pe produs 40°-43°C).
Tort Aroma Toamnei
Autor: Puratos Moldova
Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.