Tort Aroma Toamnei

Ingrediente

Umplere și decor:

Pentru tort cu diametrul de 14 cm:

  1. Pandişpan clasic
  2. Sirop
  3. Cremă de frişcă
  4. Strat crocant
  5. Umplutură de mere
  6. Glazură de acoperire

Modul de preparare

Pandișpan
Ouăle se mixează în mixer cu zahărul și sarea, până când obținem o consistență stabilă (7-8min), aparte unim făina cu amidonul de porumb și vanilia, cernem peste compoziția de ouă, amestecăm atent cu spatula, până când obţinem un aluat omogen. Aşezăm folia de copt pe tavă şi turnăm aluatul în forma de metal d=14cm, coacem la temperatura de 170°C, 20min.

Sirop
Fierbem siropul.

Umplutura crocantă
Supercrem Hazelnut CT Crispy Waffers se încălzeşte la microunde, pentru a se aplica mai uşor pe blat.

Crema
Frişca Passionata se mixează în mixer până obținem o consistență stabilă.

Umplutura de mere
Topfil Apple 80% se aplică pe blat.

Glazură de acoperire
Decorcrem Amber se încălzeşte până la 45°-50°C (temperatura de aplicare pe produs 40°-43°C).

Tort Aroma Toamnei

Autor: Puratos Moldova

Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!