Tort Vis

INGREDIENTE

Umplere și decor:

Pentru tort cu diametrul de 14 cm:

  1. Pandişpan clasic
  2. Sirop
  3. Cremă de frişcă
  4. Strat crocant
  5. Umplutură de vişine
  6. Glazură de acoperire roz

Modul de preparare

Pandișpan
Ouăle se mixează în mixer cu zahărul și sarea, până când obținem o consistență stabilă (7-8min). Aparte unim făina cu amidonul de porumb și vanilia, cernem peste compoziția de ouă, amestecăm atent cu spatula, până când obţinem un aluat omogen. Aşezăm folia de copt pe tavă şi turnăm aluatul în forma de metal d=14cm, coacem la temperatura de 170°C, 20min.

Sirop
Fierbem siropul

Umplutura crocantă

Supercrem CT Crispy Waffers se încălzeşte la cuptorul cu microunde, pentru a se aplica mai uşor pe blat.


Crema

Frişca Passionata se mixează în mixer până obținem o consistență stabilă.


Umplutura de vișine

Topfil Sour Cherry 65% se aplică pe blat


Glazura de acoperire
Decorcrem White 520 se amestecă împreună cu Supercrem Raspberry, se încălzeşte la cuptorul cu microunde până ajunge la temperatura de 45°C, se aplică pe produs la temperatura de 40°-42°C

Tort vis

Autor: Puratos Moldova

Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!