De Ziua Îndrăgostiților dă-ți întâlnire cu desertul preferat!
COMPOZIŢIE ȘI DECOR:
Diametrul tartei = 7 cm
Aluat de tarte (Sable) 30g
Frangipane 15g
Umplutură cu supercrem pistachio 15g
Chocolait cream 25g
30 tarte cu masa de 85 g
Aluat de tarte (SABLE)
Toate ingredientele se amestecă cu paleta, în mixer.
Se întinde aluatul până la grosimea de 2 mm, se mulează în forma de tartă. Se coace la 160°C timp de 15 minute.
Frangipane
Mixăm zahărul cu untul(temperatura camerei) împreună. Adăugăm treptat oul și poşăm la jumătate de coacere 15 g de cremă. Aşezăm 2-3 zmeure congelate şi mai continuăm coacerea 8-10 min la 160 °C.
Umplutura cu supercrem pistachio
Untul de cacao și supercrem pistachio se încălzesc în vase aparte și apoi se
amestecă împreună. Se toarnă câte 15 g în tarta răcită și se lasă la rece.
Chocolait cream
Încălzim frișca Festippak și laptele , adăugăm gălbenușurile și amestecăm
până când temperatura ajunge la 85°C.
Adăugăm gelatina hidratată și Carat Coverlux Dark, procesăm cu blenderul.
Turnăm în tartă câte 25g, lăsăm la frigider, pentru a se întări.
Love is in the air
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Surprinde-ți clienții cu un desert rafinat pe care să-l împartă cu persoana iubită.
Într-o lume plină de arome, fisticul este răspunsul la întrebarea: ce gust are fericirea?
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.