Se încălzesc primele 2 ingrediente la 118°C. Când siropul ajunge la aproximativ 108°C, se bate albușul de ou cu zahărul până la o textură fermă. Adăugați siropul fiert și amestecați până când bezeaua ajunge la aproximativ 24°C. Se formează bezele (+-3cm Ø) pe o hârtie de copt și se dă la cuptor pe vatră. Coaceți timp de 120 min în cuptor. Temperaturile de sus și de jos sunt de 130°C. Deschideți clapeta.
Creați tuburi de ciocolată cu Belcolade Noir Selection (aproximativ 4 cmØ și 6 cm↕). Întindeți niște ciocolată și decupați inimioare. Lăsați să se cristalizeze.
Se ia un tub de ciocolată și se pune o bezea în el. Bateți Chantilly ușor și puneți deasupra bezelei. Așezați o a doua bezea deasupra. Finalizați cu un punct de chantilly și lipiți inima în partea din față a tubului.
Autor: Puratos Moldova
Un desert deosebit de gustos și aspectuos, care cucerește inimile clienților tăi