Se încălzesc primele 2 ingrediente la 118°C. Când siropul ajunge la temperatura de 108°C, se bat albușurile de ou cu zahărul până ajung la o textură fermă. Se adaugă siropul fiert și se amestecă până când bezeaua ajunge la aproximativ 24°C. Se formează biluțe (+-5 cm Ø) pe o hârtie de copt și se introduc în cuptor. Coaceți timp de 120 min la cuptor. Temperatura de sus și de jos 130°C cu trapa deschisă.
Chantilly
Se încălzește passionata la 80°C. Se toarnă peste ciocolată și se amestecă bine. Se pune peste noapte la frigider.
Decor
Creați fulgi de ciocolată cu Belcolade Noir Selection CT.
Asamblare
Se ia o formă de tip cilindru și se pune prima dată o bezea. Bateți Chantilly ușor și puneți-l deasupra bezelei. Se pune o a doua bezea deasupra. Închideți cu un punct de chantilly. Formați-l drept. Se lasă să se întărească la frigider sau la congelator și se rulează cu fulgi de ciocolată.
Este ziua îndrăgostiților cea mai dulce zi din an?
Răsfățati-vă clienții cu prăjituri deosebite!
Merveilleux Clasic
Autor: Puratos Moldova
Merveilleux este o prăjitură tradițională din Nordul Franței alcătuită de obicei dintr-o bezea aerisită și fondantă, acoperită cu frișcă și cu fulgi de ciocolată.
Din aceași categorie
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.