Se încălzesc primele 3 ingrediente la bain-marie la 50°C. Bateți până când compoziția ajunge la temperatura camerei. Se întinde pe o formă de silicon bombată( vezi video) și se presară puțină zmeură uscată. Coaceți timp de 180 min într-un cuptor de tip convențional. Temperatura de sus și de jos 80°C. Deschideți trapa.
Umplutura de fructe
Piureul de zmeură se încălzeşte la foc mediu, se adaugă zahărul, amestecat preventiv cu pectina. Se amestecă compoziția timp de 1 min, se transferă în poş şi se umplu sferele mici (20 g fiecare), se pun bobițe de coacăze proaspete deasupra. Se congelează.
Chantilly de ciocolată
Se încălzește Passionata la 80°C și se toarnă peste ciocolată. Se amestecă bine și se păstrează o noapte la frigider. Bateți ușor la viteză mică atunci când o folosiți.
Decor
Creați un mic disc de ciocolată pe care să-l puneți în bezea.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.