Christmas Muffins

Ingrediente

COMPOZITIE SI DECOR

Pentru 9 brioșe:

  1. Brioșă
  2. Inserție
  3. Cremă

Pentru a obține o suprafață uniformă, se taie partea „vulcanică” a brioșelor.

Folosind un dui rotund cu diametrul de 12 mm se crează o gaură în centrul fiecărui muffin. Se umple această gaură cu Supercrem CT Crispy Biscuits.

Se aplică deasupra bucata de aluat din interiorul brioșei îndepărtată anterior pentru a închide complet. Se aplică cremă de brânză pe suprafața brioșei, folosind un dui cu stea închisă de 6 mm pentru a forma un design de „Coroniță de Crăciun”.

Brioșele se decorează cu fundițe roșii realizate din glazură de ciocolată Carat Coverlux White și se adăugă perle de zahăr pentru un aspect festiv.

Modul de preparare

Aluat brioșă
Se mixează amestecul Tegral Satin Creme Cake Yellow cu ouăle, uleiul și apa în mixer. Aluatul se mixează cu paleta timp de 1 minut, lent, apoi 3-5 minute la viteză medie până când se obține o masă cu textură omogenă. În formele pentru brioșe se plasează formele de hârtie, aluatul se toarnă în forme (50 g). Se coace la temparatura de 180-200°C timp de 35 minute. Se lasă la răcit.

Inserție
Se poșează a câte 10 g în fiecare brioșă.

Cremă
În bolul unui mixer se adaugă frișca Whippak, crema de brânză și pudra de zahăr și se mixează totul până se obține o consistență fermă. Se adaugă colorant alimentar verde. Se mixează până la dizolvare completă.

Fundițe decor
Glazura de ciocolată Carat Coverlux White se topește până la 40°C. Se adaugă colorantul alimentar de culoare roșie, se omogenizează până se ajunge la culoarea dorită. Glazura de ciocolată se transferă într-un poș, se taie un capăt micuț, se aplică de covoraș de silicon. După 10 minute se dezlipesc de pe covoraș. Se aplică ca decor pe brioșe.

Christmas Muffins

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Christmas Muffins – delicii aromate, perfecte pentru sărbători. O alegere ideală pentru vitrine festive și mese încărcate cu bucurie de Crăciun.