Temperarea ciocolatei (prin metoda cu untul de cacao)
Încălzim Belcolade Dark CT până la
45-50°C, răcim până la 35°C, adăugăm untul de cacao (1%), amestecăm bine până ajunge temperatura de 30-31° C.
Turnăm în forme de policarbonat și lăsăm la cristalizare (T=16C) timp de 1 h.
Umplutura
Umplem carcasele cu cremă, lăsăm la cristalizare T=16°C, timp de 1h.
Finisarea
Încălzim Belcolade Selection Noir CT până la 45-50°C, răcim până la 35°C, adăugăm untul de cacao (1%), amestecăm bine până ajunge temperatura de 30-31°C.
Turnăm stratul de deasupra în forme și lăsăm la cristalizare T=16-18°C, min 6h.
Umeditatea 60%.
Praline cu incluziuni crocante
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Praline delicioase care încântă privirile și gusturile deopotrivă! Încearcă rețeta noastră.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.