Praline cu incluziuni crocante

Ingrediente

COMPOZIŢIA ŞI DECORUL

  1. Carcasa din Belcolade Selection Noir CT
  2. CARAT Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts/Biscuits/Wafers

Modul de preparare

Carcasa
Temperarea ciocolatei (prin metoda cu untul de cacao) Încălzim Belcolade Dark CT până la 45-50°C, răcim până la 35°C, adăugăm untul de cacao (1%), amestecăm bine până ajunge temperatura de 30-31° C. Turnăm în forme de policarbonat și lăsăm la cristalizare (T=16C) timp de 1 h.

Umplutura
Umplem carcasele cu cremă, lăsăm la cristalizare T=16°C, timp de 1h.

Finisarea
Încălzim Belcolade Selection Noir CT până la 45-50°C, răcim până la 35°C, adăugăm untul de cacao (1%), amestecăm bine până ajunge temperatura de 30-31°C. Turnăm stratul de deasupra în forme și lăsăm la cristalizare T=16-18°C, min 6h. Umeditatea 60%.

Praline cu incluziuni crocante

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Praline delicioase care încântă privirile și gusturile deopotrivă! Încearcă rețeta noastră.