Blatul se stratifică cu Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Waffers se rulează, se lasă la rece pentru câteva ore, apoi se acoperă cu CARAT Decorcrem Amber (temperatura de acoperire 40°-43°C)
Modul de preparare
Blatul
Se mixează Tegral Satin Crème Cake Yellow cu ouăle, apa și Pronto la viteză mare, timp de 7 min. La final, se încorporează uleiul la viteză mică. Aluatul se întinde pe hârtia de copt (tava 40X60 cm). Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecţie: la 165°C timp de 15 min.
Umplutura
Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Waffers se întinde într-un strat subţire pe
toată suprafaţa ruladei.
Glazura de acoperire
CARAT Decorcrem Amber se încălzeşte până la temperatura de 45°C, se aplică la temperatura de 40°-43°C
Ruladă cu incluziuni crocante de napolitană
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.