CARAT Supercrem Hazelnut CT Crispy Waffers se încălzește la microundă,
adăugăm Carat Coverlux Milk topit, amestecăm. În cadranul 40x20cm, aşezăm peliculă alimentară. Turnăm compoziţia crocantă, nivelăm cu spatula.
Pandişpan cu cacao
Gălbenuşurile se mixează aparte cu zahărul, la viteză înaltă, câteva minute. Aparte mixăm albuşurile cu zahărul. Untul se topeşte, se adaugă în compoziţia de gălbenuşuri, amestecăm apoi adăugăm făina cu cacao (cenută). La final încorporăm în câteva etape albuşurile mixate. Amestecăm atent cu spatula, turnăm aluatul în cadranul 40x20cm, coacem la temperatura de 165°, 15-18 min.
Blatul răcit se aşează peste stratul crocant.
Inserţie de zmeură
Se încălzeşte Starfruit Raspberry, se adaugă pectina împreună cu zahărul, sub formă de ploiţă. Se continuă fierberea încă 2 minute până se îngroaşă compoziţia. Se adaugă sarea de lămâie,se amestecă bine. Turnăm inserţia peste blat.Congelăm.
Mousse cu ciocolată neagră
Fierbem laptele apoi adăugăm gălbenuşurile şi se fierb până la 84°C.
Se toarnă compoziţia peste bănuţii de ciocolată şi gelatina hidratată.
Când compoziţia ajunge la 34°C se încorporează frişca semibătută.
Turnăm mousse-ul peste inserţia de zmeură.
Mirroir Glassage Noir
Glazura o încălzim la microundă şi o utilizam la temperatura de 35-40°C.
Tort de ciocolată
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Descoperă un tort cu straturi delicioase de zmeură și ciocolată așezate peste un pandișpat aerat, cu cacao. Totul acoperit cu o glazură oglindă irezistibilă. Încerci rețeta?
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.