Belcolade Dubai Bar

Ingrediente

Asamblare:

  • Se modelează formele de batoane cu ciocolată temperată Belcolade Selection Lait Cacao-Trace.
  • Se lasă să se cristalizeze și se umplu cu umplutura de fistic Kadayif.
  • Se lasă să se cristalizeze aproximativ 30 de minute și se închid batoanele Dubai Pistachio Bars cu ciocolată temperată.
  • Se demontează batoanele de ciocolată și se păstrează într-un frigider la 16°C cu un nivel de umiditate relativă sub 60%.

Modul de preparare

Realizarea carcasei de ciocolată
Se temperează ciocolata Belcolade Selection Lait Cacao-Trace și se modelează formele pentru batoane de ciocolată. Se lasă să se cristalizeze timp de aproximativ 30 de minute.

Realizarea umpluturii Dubai

Se amestecă untul  împreună cu Kadayif-ul într-o tigaie, până devine auriu și se lasă să se răcească. Se încorporează Carat Nuxel Pistachio și Kadayif-ul și se amestecă cu o spatulă. Se adaugă toate celelalte ingrediente și se amestecă bine. Se umplu batoanele de ciocolată turnate și se lasă să se cristalizeze timp de aproximativ 30 de minute. Se închid tabletele Dubai cu ciocolată temperată.


Belcolade Dubai Bar

Autor: Puratos Moldova

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: ciocolată Belcolade de calitate superioară și arome orientale. Un mix unic de arome!