Eliminăm tortul din cadran, porţionăm prăjiturile congelate la dimensiunea 3x8cm.
Modul de preparare
Dacquoise cu fistic
Unim făină de migdale cu zahărul pudră. Mixăm albuşurile cu zahărul cristal.
Adăugăm ingredientele uscate în bezea,apoi Pralirex Pistachio.
Atent amestecăm. Transferăm aluatul într-un cadran 40x30cm, presărăm
deasupra fisticul mărunţit. Coacem la T=165°C, timp de 18 min.
Inserţie de zmeură
Se încălzeşte Starfruit Raspberry, se adaugă pectina împreună cu zahărul, sub formă de ploaie. Se continuă fierberea minim 2 minute. Se adaugă sarea de lămâie, se amestecă bine. Turnăm inserţia peste blat. Congelăm.
Mousse din fistic
Fierbem laptele apoi adăugăm gălbenușurile și se fierb până la 85°C.
Se toarnă compoziția peste Belcolade Selection Blanc CT și Carat Supercrem Pisatchio, adăugăm gelatina hidratată. Când compoziția ajunge la 34”C se încorporează frișca semibătută (Passionata).
Turnăm mousse-ul peste inserţia de zmeură. Congelăm.
Glazură cu fistic
Încălzim Passionata, adăugăm peste CARAT Supercrem Pistachio şi Brillo Neutra, procesăm cu blenderul. Glazurăm tortul (utilizăm glazura la temperatura de 35-
40”C).
Prăjitură cu fistic
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
O prăjitură fină cu straturi de fistic și zmeură, plus o glazură elegantă de fistic – un răsfăț irezistibil!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.