Mimetic Incorporation la temperatura de aprox. 25˚C, tăiat cuburi, se transferă în bolul unui mixer. Se adaugă sarea și Tegral Satin Creme Cake, apoi compoziția se mixează cu paleta, la viteză medie. Se adaugă oul și se mixează până se obține o textură omogenă. Încorporăm făina și praful de cacao, amestecăm 1-2 min.Aluatul obținut se lasă la frigider 40 de min. apoi se întind 2 foi cu grosimea de 3mm. Se mulează în forme de tarte și se coace la temperatura de 170˚C pentru 8-10 min.
Frișca Passionata se încălzește, se adaugă masa de gelatină, Coverlux Amber și frișca rece. Mixăm cu blenderul și apoi lăsăm la rece 8-10h.
Tartele se asamblează cu ganache (30g) și Nuxel (5g).
Nivel complexitate:
Baza aluatului este unul fraged iar umplutura care se topește în gură este îmbogățită cu note fine de alune și caramel.