Tartă cu Nuxel

Rețetă pentru tarta cu nuxel

Modul de preparare

Aluatul Fraged

Mimetic Incorporation la temperatura de aprox. 25˚C, tăiat cuburi, se transferă în bolul unui mixer. Se adaugă sarea și Tegral Satin Creme Cake, apoi compoziția se mixează cu paleta, la viteză medie. Se adaugă oul și se mixează până se obține o textură omogenă. Încorporăm făina și praful de cacao, amestecăm 1-2 min.Aluatul obținut se lasă la frigider 40 de min. apoi se întind 2 foi cu grosimea de 3mm. Se mulează în forme de tarte și se coace la temperatura de 170˚C pentru 8-10 min.


Ganache

Frișca Passionata se încălzește, se adaugă masa de gelatină, Coverlux Amber și frișca rece. Mixăm cu blenderul și apoi lăsăm la rece 8-10h.


Asamblarea și finisarea

Tartele se asamblează cu ganache (30g) și Nuxel (5g).


O tarta menită să aducă și mai multă savoare în viața consumatorilor!

Nivel complexitate:  

Baza aluatului este unul fraged iar umplutura care se topește în gură este îmbogățită cu note fine de alune și caramel.

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Tarte
  • Aniversări
  • Petreceri
  • Sărbători

Ingredientele de nelipisit rețetei:

  • Carat Nuxel
  • Carat Coverlux Amber