Gama Starfruit: piureuri de fructe cu gust autentic
Gama Pralicrac: pentru o experiență senzorială inedită datorită texturii crocante
Gama Pralirex: intensifică gustul creațiilor
Ciocolata Belcolade: ciocolată de calitate pentru creații spectaculoase în laborator
Din albușuri și zahăr formăm o bezea. Într-un vas aparte, unim făina de migdale, zahărul pudră și făina. Adăugăm treptat în bezea ingredientele uscate și amestecăm cu spatula. Transferăm aluatul în poș cu dui drept (d=10 cm), facem un cerc cu diametrul de 16 cm si presărăm la suprafata migdale maruntite. Coacem T=170°C timp de 5 min. Înainte de asamblare, blatul se acoperă cu Blanc Pralicrac.
Nivel complexitate:
*Glazura se încălzește în cuptorul cu microunde, se procesează cu blenderul, se aplică pe produs când acesta a ajunj la temperatura de 30-33°C.