Se combină ouăle, apa, sarea și oțetul. Se omogenizează și se lasă la rece. Mimetic 32A (înghețat) se taie cuburi mici și se amestecă bine cu făina. Se adaugă lichidul și se frământă aluatul în malaxor. Aluatul obținut se stabilizează la frigider pentru minim 1h, maxim 12h. Aluatul se laminează cu grosimea de 1.5-2 mm, se lasă să se odihnească 20-30 minute. Se pune la copt la 180°C, apoi se reduce la 160°C pentru 20-25 min.
Pentru crema custard, se amestecă CPT Stabil cu zahărul și o cantitatea mică de lapte rece. Laptele rămas se aduce la punctul de fierbere, se incorporează în amestecul de CPT și lapte rece. Compoziția obținută se fierbe 2-3 min până se obține o textura ferma și omogenă. Crema preparată (fierbinte) se toarnă peste Belcolade Amber și se omogenizează bine. Frișca se bate și se incorporează în crema rece.
Nivel complexitate: