Ouăle se mixează cu zahărul pudră și făina de migdale (10-15 min), la viteză
mare. Topim untul, introducem în compoziția de ouă, apoi adaugăm și
făina cernută. Aparte, din albușuri formăm o bezea și o încorporăm în 2-3
faze, amestecând atent cu spatula.
Turnăm aluatul în forma de 20x30, coacem T=200°C, 7 min.
Crema de ciocolată
Preparăm crema anglaise: Frișca și laptele se fierb împreună cu boabele de cafea. Strecurăm și turnăm peste gălbenușurile amestecate cu zahăr.
Revenim, să amestecăm crema la foc mic, până atinge temperatura de 85°C.
Adăugăm gelatina hidratată, sarea și ciocolata. Procesăm cu blenderul. Lăsăm
la rece pentru 5-6h.
Mixăm cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.