Blaturile se porţionează în aşa fel încât să formeze pereţii drepţi ai căsuţei şi apoi să se îngusteze către vârful acoperişului. Se aşează pe rând, se însiropează, se ung cu cremă din frişcă şi mascarpone, pe primele 2 blaturi se aşează inserţia din fructe de pădure congelată. Barotarea și acoperirea de deasupra se face cu crema ganache. Acoperişul îl construim din biscuiţii Savoiardi, uşile și ferestrele din aluat fărâmicios.
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Oferă-ți bucuria unui desert de poveste și lasă-te inspirat de această experiență culinară magică.
Tegral Satin Moist Dark Cake: Mix complet de patiserie destinat obținerii checurilor şi a foilor de prăjitură cu cacao, cu textură moale, umedă.
Passionata: Cremă vegetală inovatoare care conferă o senzație de prospețime și savoare, specifice pentru frișca naturală.
Belcolade Lait: Ciocolată belgiană veritabilă albă, sub formă de picături cu 30% conținut de unt de cacao.
Chocolante Dark 55%: Ciocolată reală din cele mai bune boabe de cacao.