De Ziua Îndrăgostiților dă-ți întâlnire cu desertul preferat!
COMPOZIŢIE ȘI DECOR:
Bezea
Cremă de umplere cu fistic
Inserția de zmeură
Aluat bezea
În cuva unui mixer mixăm albuşurile cu un vârf de sare. Treptat adăugăm
zahărul pudră şi mai mixăm încă 20 min, la final adăugăm amidonul de
porumb şi mixăm la viteză medie timp de 1 min. Transferăm bezeaua pe o
tavă tapetată cu hârtie de copt și îndreptăm cu o spatula, coacem la
temperatura 140°C, 30 min.
Crema de umplere cu fistic
Mixăm toate ingredientele , până obţinem o textură stabilă.
Inserția de zmeură
Încălzim Starfruit Raspberry până la 40°C, adaugăm zahărul cu pectina, amestecăm bine şi fierbem timp de 1-2 min , la foc mediu, la final adăugăm sarea de lămâie. Amestecăm și lăsăm să se răcească bine la frigider, cel puțin pentru 2h. Procesăm cu blenderul pentru o textură cremoasă.
Asamblarea
Bezeaua răcită se asamblează cu crema de fistic, poșăm deasupra
inserția cu zmeură și o rulăm. Lăsăm la rece pentru câteva ore.
Love is in the air
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Surprinde-ți clienții cu un desert rafinat pe care să-l împartă cu persoana iubită.
Într-o lume plină de arome, fisticul este răspunsul la întrebarea: ce gust are fericirea?
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.