Ruladă cu bezea

De Ziua Îndrăgostiților dă-ți întâlnire cu desertul preferat!

COMPOZIŢIE ȘI DECOR:

  1. Bezea
  2. Cremă de umplere cu fistic
  3. Inserția de zmeură

Aluat bezea
În cuva unui mixer mixăm albuşurile cu un vârf de sare. Treptat adăugăm zahărul pudră şi mai mixăm încă 20 min, la final adăugăm amidonul de porumb şi mixăm la viteză medie timp de 1 min. Transferăm bezeaua pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și îndreptăm cu o spatula, coacem la temperatura 140°C, 30 min.

Crema de umplere cu fistic
Mixăm toate ingredientele , până obţinem o textură stabilă.

Inserția de zmeură
Încălzim Starfruit Raspberry până la 40°C, adaugăm zahărul cu pectina, amestecăm bine şi fierbem timp de 1-2 min , la foc mediu, la final adăugăm sarea de lămâie. Amestecăm și lăsăm să se răcească bine la frigider, cel puțin pentru 2h. Procesăm cu blenderul pentru o textură cremoasă.

Asamblarea
Bezeaua răcită se asamblează cu crema de fistic, poșăm deasupra inserția cu zmeură și o rulăm. Lăsăm la rece pentru câteva ore.

Love is in the air

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Surprinde-ți clienții cu un desert rafinat pe care să-l împartă cu persoana iubită.

Într-o lume plină de arome, fisticul este răspunsul la întrebarea: ce gust are fericirea?