Toate ingredientele se pun în bolul mixerului şi se mixează cu paleta, timp de 1 min, la viteză mică, apoi 4 min la viteză înaltă. Se toarnă aluatul în forma metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la T=175°C, timp de 45-50 min.
Glazura
Decorcrem Dark 510 CT se încălzeşte la temperatura de 50°C, se răceşte până la 45°C, apoi se amestecă cu nucile.
Ganache
Frişca se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste bănuţii de ciocolată, se amestecă bine, se lasă la rece pentru stabilizare pentru 8-10 h.
Se mixează în bolul mixerului, până ce crema devine densă.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.