În paharul de plastic, aşezăm blatul (10g), poşăm inserţia de zmeură (10g), apoi crema (15g). Repetăm acelaşi lucru de 2 ori. La final decorăm cu pomuşoare proaspete.
Modul de preparare
Aluat
Toate ingredientele se amestecă în cuva mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mica, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-o formă metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la temperatura de 180°C, timp de 45-50 min.
Crema ganache
Frişca Ambiante se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste Carat Coverlux White PB, se omogenizează, se acoperă cu peliculă alimentară în contact şi se lasă la stabilizare, la rece pentru 10-12h.
Se mixează cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.
Inserția de zmeură
Încălzim Starfruit Zmeură. Într-un vas uscat, unim zahărul şi pectina. Adăugăm ingredientele uscate sub formă de ,,ploiţă”, fierbem 1 min.
Transferăm inserţia într-un poş și lăsăm să se răcească.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.