Biscuiți moi clasici

Rețetă delicioasă pentru un Post cu Gust

Compoziție și decor

  1. Biscuiți (30g)
  2. Vivafil Wildberry (15g)
  3. Carat Coverflex Dark (10g)

Modul de preparare

Aluat

Toate ingredientele se amestecă în bolul mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-un poş și se toarnă sub formă de cercuri , a câte 15g. Se coc la temperatura de 175°C, timp de 10-12 min.


Asamblarea şi decorarea
Biscuiţii se stratifică cu Vivafil Wildberry. Încălzim Coverflex Dark până la temperatura de 50°C, glazurăm pe jumătate biscuiţii. Îndată ce am glazurat, transferăm la rece pentru 1-2 min, pentru a obţine luciu la suprafaţa glazurii.

Biscuiți de post cu pomușoare

Autor: Puratos Moldova

Fie că ai de livrat produse pentru o petrecere sau vrei să bucuri copiii care trec pragul cofetăriei tale, această rețetă este perfectă! Chiar și pentru zilele de post sau pentru vegani.

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.