Toate ingredientele se amestecă în bolul mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-un poș și se toarnă sub formă de cercuri, a câte 15g. Se coc la temperatura de 160°C, timp de 10-12 min.
Asamblare și decorare
Biscuiţii se stratifică cu Vivafil Apricot.
Încălzim Coverflex până la temperatura de 50°C, glazurăm pe jumătate biscuiţii.
Îndată ce am glazurat , transferăm la rece pentru 1-2 min, pentru a obţine luciu la suprafaţa glazurii.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.