Biscuiți cu Nuxel și Carat Grains

#GustăExperiențaCarat

Compoziție și Decor

  1. Aluat 50 g 
  2. Umplutura din Nuxel 10 g
  3. Decor: Coverlux Milk

Modul de preparare

Aluatul

În bolul unui mixer se adaugă untul la temperatura camerei, se mixează cu

zahărul (3-4 min) și se adaugă treptat ouăle. La final adăugăm făina cu

bicarbonatul de sodiu şi Carat grains. Se amestecă, până obţinem un aluat omogen. Din acest aluat formăm biluţe de 50 g, poşăm în centru 10 g de nuxel şi le modelăm.

Coacem la T= 175°C, timp de 15-18 min.

Glazurare

Pentru a glazura biscuiţii cu Coverlux Milk, acesta se încălzeşte la temperatura de 50°C şi se aplică la temperatura de 45°C.

Biscuți cu alune și ciocolată, un deliciu perfect pentru pauza de masă!

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate: