Marțipanul se amestecă cu ouăle şi zestul de lămâie, se încălzesc pe baia de abur
până ating temperatura de 65°C, apoi se mixează la viteză medie (5 min), se
adaugă untul topit, apoi restul ingredientelor uscate, se amestecă cu
spatula până la omogenizare, se toarnă în forma metalică 20x20 cm, se coace la
temperatura de 160°C, timp de 15 min.
Inserţia mango-maracuja
Piureurile se încălzesc până la temperatura de 40°C, se adaugă
zahărul cu pectina, se amestecă bine şi se fierb timp de 1 min. Turnăm
compoziția într-o formă de metal (20x20) şi înghețăm.
Mousse
Gelatina se hidratează, untul de cacao se topeşte la cuptorul cu
microunde. Laptele se fierbe, se amestecă cu gelatina şi Decorcrem White, se
adaugă untul de cacao, se procesează cu blenderul. Se răceşte
compoziţia până la temperatura de 32°C, se introduce frişca semibătută și
se amestecă până la omogenizare.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.