Desertul clasic italian în interpretarea cofetarilor de la Puratos devine și mai gustos. Decorul cremos și crocant în același timp, transformă “cozonacul” italian în adevărată artă. Gustul bogat de ciocolată și combinația îndrăzneață de texturi va cuceri consumatorul încă de la prima mușcătură.
Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conveniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!
Carat Nuxel se aplică pe suprafața cozonacului. Arahidele coapte și tocate în prealabil, se fixează pe stratul de Nuxel. Înainte de glazurare, cozonacul se lasă la rece 15-30 minute. Carat Coverlux Amber se topește la temperatura de 48°C și se lasă să se răcească la temperatura de utilizare de 38-40°C. Cozonacul răcit, se glazurează la temperatura optimă de 38°C.