Acest concept sparge limitele cozonacului clasic. Uimește-ți cumpărătorii cu un cozonac bogat în fibre și cu conținut redus de zahăr, dar, la fel de dulce și delicios.
Malaxare 4 min la viteza mica 8-10 min la viteza mare
Temperatura aluatului 28 °C
Fermentarea aluatului 15 min.
Divizare 550 g / 5 buc.
Modelare Bucata de aluat se taie în două, se îninde în forma de doua fitile, care apoi se împletesc între ele. Se așează în formă.
Fermentarea finală 60-70 min
Temperatura în cuptor 190-200 C
Timpul de coacere 25-30 min
Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!