Cuvertura de cofetărie Carat Decorcrem Amber oferă acestui tort un aspect catifelat și romantic, ce trezește emoții de sărbătoare. Tortul surprinde prin contraste moderne de texturi și gusturi, cremos și crocant, dulce și sărat.
Chiffon Cake –Ø 18 cm
Cremă
Sirop
Bezea cu arahide - Ø 16 cm
Glazura Decorcrem Amber
Decor: Carat Coverlux Amber, Black, White
Carat Coverlux Amber, White, Dark
Frișca Festipak se aduce la punctul de fierbere, se toarnă peste glazura Coverlux Amber și se amestecă până se obține un ganache. Se adaugă Decorcrem Amber topit la 40°C și din nou se omogenizează. In bolul de la mixer, se combină mascarpone cu frișca Festipak rece. Amestecul din Coverlux Amber si Decorcrem Amber se omogenizează cu amestecul din mascarpone. Se lasă sa se stabilizeze la frigider, timp de 8 ore.
Crema pentru asamblare - 1 porție.
Crema pentru nivelare - 1/2 porție.
Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conviniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care nu se încadrează în tipare. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!