Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute, cu ajutorul unui mixer. Se întinde uniform aluatul într-o formă care are 30x40 cm. Se adaugă deasupra crumble-ul (seestep 2) și se coace timp de 35 de minute la 180°.
Timp: 35 / Tip cuptor: Deck / Temperatura de sus: 180°C Temperatura de jos: 180°C / Clapetă: închisă / 14% pierdere de apă
Se mixează Mimetic Incorporation cu zahărul brun cu ajutorul unui mixer cu palete. Se adaugă apoi făina și se amestecă până la obținerea unei texturi sfărâmicioase.
Opțiune: se adaugă 0,5 până la 1% pudră de scorțișoară.
Se adaugă crumble-ul peste aluat (vezi pasul 1) și se coace împreună.
Se întinde uniform aluatul de tort într-o formă de 30X40 cm, se întinde crumble-ul și se coace. Se lasă să se răcească înainte de a o tăia.