Prăjitură sfărâmicioasă sustenabilă

Ingrediente

Metodă de preparare

Aluat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute, cu ajutorul unui mixer. Se întinde uniform aluatul într-o formă care are 30x40 cm. Se adaugă deasupra crumble-ul (seestep 2) și se coace timp de 35 de minute la 180°.

Timp: 35 / Tip cuptor: Deck / Temperatura de sus: 180°C Temperatura de jos: 180°C / Clapetă: închisă / 14% pierdere de apă


Crumble

Se mixează Mimetic Incorporation cu zahărul brun cu ajutorul unui mixer cu palete. Se adaugă apoi făina și se amestecă până la obținerea unei texturi sfărâmicioase.

Opțiune: se adaugă 0,5 până la 1% pudră de scorțișoară.

Se adaugă crumble-ul peste aluat (vezi pasul 1) și se coace împreună.


Asamblare

Se întinde uniform aluatul de tort într-o formă de 30X40 cm, se întinde crumble-ul și se coace. Se lasă să se răcească înainte de a o tăia.


Descoperă

Rețete similare