Prăjitură sfărâmicioasă clasică

Ingrediente

Mod de preparare:

Aluatul

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute, cu ajutorul unui mixer cu palete.

Se întinde uniform aluatul într-o formă care are 30x40 cm. Se adaugă deasupra crumble-ul (vezi pasul 2) și se coace timp de 35 de minute la 180°.

Timp: 35 / Temperatura de sus: 180 °C / Temperatura de jos: 180 °C / Clapetă: închisă / 14% Pierdere de apă


Crumble

Se mixează Mimetic Incorporation cu zahărul brun cu ajutorul unui mixer. Apoi se adaugă făina și se amestecă până la obținerea unei texturi sfărâmicioase.

Opțiune: se adaugă 0,5 până la 1% pudră de scorțișoară.

Se adaugă crumble-ul peste aluat (vezi pasul 1) și se coace împreună.


Asamblare

Se întinde uniform aluatul de tort într-o ramă de 30X40 cm, se întinde crumble-ul și se coace. Se lasă să se răcească înainte de a o tăia.


Descoperă

Related recipes