Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute, cu ajutorul unui mixer cu palete.
Se întinde uniform aluatul într-o formă care are 30x40 cm. Se adaugă Topfil Pear (vezi pasul 2) și crumble (vezi pasul 3) deasupra și se coace timp de 35 de minute la 180°.
Timp: 35 / Tip cuptor: Etaj / Temperatura de sus: 180°C Temperatura de jos: 180°C / Clapetă: închisă / 14% pierdere de apă
Se mixează Mimetic Incorporation cu zahărul brun cu ajutorul unui mixer cu palete. Se adaugă apoi făina și se amestecă până la obținerea unei texturi sfărâmicioase.
Opțiune: se adaugă 0,5 până la 1% pudră de scorțișoară.
Se adaugă crumble-ul peste aluat (vezi pasul 1) și se coace împreună.
Se încălzesc 500 de grame de caramel sărat Pralicrac la 35°C, apoi se stratifică între 2 foi de hârtie de copt la o grosime de 2 mm și la aceeași dimensiune ca prăjitura (30 x 40 cm). Se lasă să se răcească.
Se întinde uniform aluatul de prăjitură într-o formă de 30X40 cm (pasul 1), se întinde Topfilul (pasul 2) peste aluat și se presară crumble-ul (pasul 3) deasupra. Se coace apoi timp de 35 de minute la 180°.
Se lasă prăjitura să se răcească, apoi se adaugă foaia răcită de Pralicrac (pasul 4) deasupra și se bagă din nou în cuptorul cald timp de 1minut pentru ca Pralicrac-ul să se topească peste crumble.
Se scoate din cuptor și se lasă să se întărească înainte de tăiere.