Se amestecă toate ingredientele (cu excepția uleiului și a ciocolatei) într-un bol folosind un mixer timp de 5 minute la viteză medie. Se topește ciocolata la 40°C și se amestecă cu uleiul. Se adaugă uleiul și ciocolata în compoziție și se mixează din nou la viteză mică până când devine omogenă. Se toarnă 200 g de aluat într-un formă cu diametrul de 16 cm și se coace până când temperatura internă ajunge între 92 și 95°C.
Se adaugă Vivafil între cele două straturi de blat.
Se acoperă tortul cu un strat subțire de ganache și se lasă la răcit în frigider.
Se încălzește ganache-ul la 30-32°C și se toarnă peste tort pentru a-l acoperi complet.
După ce tortul este copt și răcit, se taie în două.
Se întinde 100 g de umplutură de caise între cele două straturi de Sacher.
Se acoperă tortul cu un strat subțire din glazura de ciocolată, încălzită, pentru a evita formarea bulelor de aer în timpul acoperirii finale.
Se decorează tortul cu pudră de cacao și mici păstăi de cacao din ciocolată.
Din ce în ce mai mulți consumatori caută alimente pentru care știu că fermierii primesc un preț corect. Incluzând ciocolata Cacao-Trace în creațiile tale de Sacher Torte, te asiguri că oferi un gust excelent – datorită procesului de fermentare, iar în același timp, punem accent pe binele celor care cultivă boabele de cacao, pentru a ne asigura că fermierii beneficiază de valoarea pe care o creează.
322.29Kcal
Valoare energetică
1348.79Kj
Valoare energetică
14.82g
Grăsimi
5.24g
Saturate
40.09g
Carbohidrați
28.84g
Zaharuri
*
Valoare energetică 322.29Kcal | ||
Valoare energetică 1348.79Kj | ||
Grăsimi 14.82g | ||
Saturate 5.24g | ||
Carbohidrați 40.09g | ||
Zaharuri 28.84g | ||
Fibers 5.15g | ||
Proteine 4.89g | ||
Salt 0.42mg |