Mixează toate ingredientele (cu excepția uleiului și a ciocolatei) într-un bol, folosind un tel, timp de 5 minute la viteză medie. Topește ciocolata la 40°C și amestec-o cu uleiul. Adaugă amestecul de ulei și ciocolată în compoziție și mixează din nou la viteză mică, până obții un amestec omogen. Toarnă 200g de compoziție într-un inel de 16 cm și coace până când temperatura internă ajunge la 92-95°C.
Pune Topfil între cele două blaturi de tort.
Fierbe Festipak, laptele și glucoza, apoi toarnă-le peste ciocolată. Folosește un blender de mână pentru a omogeniza ganache-ul. Acoperă tortul cu ganache atunci când acesta ajunge la 30-32°C.
După ce s-a copt și s-a răcit, taie Sacher în trei straturi. Întinde 100 g de umplutură de caise între cele două straturi inferioare de Sacher. Acoperă tortul cu un strat subțire de glazură de ciocolată încălzită, pentru a preveni formarea bulelor de aer în glazura finală.
Decorează tortul cu ganache și bucăți de fructe uscate.
Peste jumătate dintre consumatorii din întreaga lume își doresc alternative mai sănătoase pentru deserturile lor preferate, astfel încât să nu fie nevoiți să facă compromisuri în obiceiurile lor de consum. De aceea, pentru un Sacher Torte dedicat sănătății și bunăstării, te inspirăm să adaugi mai multe fructe în rețetă și să utilizezi ingrediente cu un conținut redus de zahăr. În acest fel, poți oferi clienților tăi un desert rafinat, cu valori nutriționale îmbunătățite, fără a renunța la plăcerea gustului!
259.16Kcal
Valoare energetică
1083.29Kj
Valoare energetică
13.22g
Grăsimi
6.01g
Saturate
29.21g
Carbohidrați
19.26g
Zaharuri
*
Valoare energetică 259.16Kcal | ||
Valoare energetică 1083.29Kj | ||
Grăsimi 13.22g | ||
Saturate 6.01g | ||
Carbohidrați 29.21g | ||
Zaharuri 19.26g | ||
Fibers 3.38g | ||
Proteine 3.86g | ||
Salt 0.34mg |