Mixează toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 7 minute la viteză mare. Adaugă uleiul și mixează timp de 1 minut la viteză mică. Toarnă 600 g de aluat într-o tavă de 60x40 cm și întinde-l uniform, apoi coace.
După coacere, folosește o formă de decupare în formă de inimă pentru a tăia prăjitura.
Toarnă 20 g de umplutură într-o formă mică în formă de inimă și așază caramelul congelat în mijlocul umpluturii de caise. Congelează preparatul.
Toarnă 3g de caramel într-o formă mică, rotundă. Congelează.
Adu frișca, glucoza și laptele la punctul de fierbere, apoi toarnă-le peste ciocolată. Bate Festipak până devine ferm, apoi încorporează-l ușor în ganache. Toarnă mousse-ul în forma de silicon în formă de inimă.
Toarnă mousse-ul de ciocolată neagră în formă, apoi introdu umplutura congelată de caise în mijlocul mousse-ului. Așază disc-ul de chiffon în formă de inimă deasupra mousse-ului. Congelează mousse-ul, iar după ce s-a întărit, scoate-l din formă. Pulverizează unt de cacao colorat pe suprafața mousse-ului și decorează cu o frunză de ciocolată.
Surprinde-ți clienții cu un Sacher Torte creativ! Joacă-te cu texturile și oferă creațiilor tale un aspect vizual atrăgător, păstrând în același timp aromele autentice ale clasicului Sacher Torte. Cu siguranță va fi o încântare atât pentru privire, cât și pentru papilele gustative!
372.66Kcal
Valoare energetică
1021.23Kj
Valoare energetică
18.34g
Grăsimi
13.47g
Saturate
21.24g
Carbohidrați
16.5g
Zaharuri
*
Valoare energetică 372.66Kcal | ||
Valoare energetică 1021.23Kj | ||
Grăsimi 18.34g | ||
Saturate 13.47g | ||
Carbohidrați 21.24g | ||
Zaharuri 16.5g | ||
Fibers 3.09g | ||
Proteine 3.23g | ||
Salt 0.24mg |