Se pun 3 straturi de blat cu 500 g ganache între ele, folosiți cele 250 g ganache rămase deasupra tortului.
Congelați și tăiați la 15x10 cm. Păstrați-l la frigider pentru a se dezgheța, apoi scufundați-l în glazura de ciocolată la 35°C.
Decorați cu bucle și stele de ciocolată, adăugați câteva bucăți de biscuit.
Bucle de ciocolată:
Pe o masă de granit întindeți Carat Coverlux Dark și răzuiți-l cu un inel de tartă pentru a face buclele.
Steaua de ciocolată:
Între două foi de chitară, întindeți Carat Coverlux Dark și folosiți un decupator pentru a tăia steaua.
Rețetă pentru 3 tăvi 60x40 cm.
În bolul unui mixer se amestecă toate ingredientele, cu paleta, timp de 5 min. la viteză medie.
Pe un mat de silicon se întinde aluatul, cu grosimea de 7 mm.
Se coace în cuptorul cu vatră la temperatura de 180° C timp de 12-14 min. cu trapa închisă.
Se aranjează foile de blat punând hârtie de copt între ele după ce le scoateți din cuptor.
Rețetă pentru 1 ramă 40x60 cm.
Se aduce frișca la punctul de fierbere și se toarnă peste Carat Coverlux Dark.
Se răcește la 35°C, apoi se adaugă untul.
Folosiți un blender de imersie pentru a emulsifia compoziția.
Întindeți 500 g pe strat (x2) și 250 g deasupra.
Topiți Carat Coverlux Dark la 45-50°C, adăugați uleiul și biscuiții sfărâmați.
Utilizați la 35°C.
Se pun pe baie de aburi albușurile și zahărul până ajung la 60°C. Apoi se pun la bătut până se răcesc.
Încorporați pudra de migdale cernută și zahărul pudră.
Se întinde în tavă pe hârtie de copt.
Coaceți într-un cuptor cu vatră la 130°C timp de trei ore, cu trapa deschisă.