Pălărie: Se întinde un strat de Carat Coverlux Dark pe acetofan și se rulează pe un tub cu diametru de 4 cm.
Eșarfă: Se colorează fondantul în diferite culori și se realizează eșarfa.
Ski: Se pulverizează apa pe o tavă curată și se lipește o folie de plastic de dimensiunea 10x20 cm. Se toarnă cu poșul Carat Coverlux Dark topit, apoi se ridică tava pentru a se scurge glazura. Înainte să se cristalizeze, se îndoaie ușor marginea foliei de plastic pentru a forma skiurile.
Ochi: Folosiți Carat Coverlux Dark și White pentru a realiza ochii.
Se așază eșarfa pe choux, apoi se pune inelul de ciocolată. Se toarnă o cantitate mică de Passionata spumată pentru a forma pălăria. Se pun ochii pe inelul de ciocolată și un nas format din fondant, apoi se așază skiurile.
Se mixează ingredientele cu paleta mixerului la viteză mare timp de 5 min.
Se toarnă cu poșul choux-uri cu gramajul de 30 și 50 g.
Se așază deasupra discurile de craquelin (pasul următor).
Se coace la temperatura de 170°C.
Se mixează cu paleta untul și zahărul pudră, apoi se încorporează făina.
Se laminează între două foi de copt la grosimea de 2 mm, apoi se congelează. După congelare se taie discuri de dimensiunea choux-urilor.
Se mixează Cremyvit Aeris cu apă la viteză mare timp de 5 min, apoi se încorporează Passionata semi-bătută.
Se umple choux-urile cu 10 și 20 g Topfil.