Descoperă noile arome din gama Topfil care te conectează cu natura în fiecare anotimp

26 aug. 2024

Noutăți
Nutriție
Produse

„Să nu ne oprim din folosirea fructelor” este o recomandare mai relevantă ca oricând. Fructele rămân un ingredient apreciat de consumatori pentru valoarea lor nutritivă, fiind în același timp sănătoase și oferind un gust delicios și autentic. Cu noile produse din gama Topfil, vitrina ta se va umple de culoare și prospețime, pregătită să ofere clienților adevărate delicii.

Citește mai departe articolul nostru și află toate informațiile despre cum aceste inovații pot transforma oferta ta, îmbogățindu-ți rețetele cu arome preferate de consumatori și având o prezentare deosebită.

Pune vara în vitrină cu Topfil, în orice anotimp

Puratos aduce, prin gama Topfil, o soluție inovatoare pentru cofetarii și patiserii care caută să ofere produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Noua gamă de umpluturi cu fructe, produsă cu mândrie în România și Republica Moldova, se evidențiază printr-un conținut generos de fructe, oferind arome veritabile. 

Aceste umpluturi sunt ideale pentru o varietate de preparate de panificație și patiserie, aducând un gust natural și intens în fiecare desert. Cu o stabilitate remarcabilă la coacere, umpluturile Topfil își păstrează forma și consistența fără a se pierde în timpul procesului de gătire, garantând un rezultat final impecabil pentru orice produs realizat.

Bucură-te de beneficii în timp ce utilizezi produse provenite din natură:

  • Conţinut ridicat de fructe 

  • Stabilitate la coacere, congelare și decongelare 

  • Fără culori artificiale, fără arome artificiale 

  • Etichetă curată

Testează noile umpluturi cu fructe Topfil și adaugă un plus de prospețime și savoare deserturilor tale

Descoperă noile produse din gama Topfil și bucură-te de soluția ideală pentru patiseri, cofetari și brutari. Cu Topfil, ai acces la produse de calitate superioară care se remarcă prin versatilitate și performanță excelentă, oferindu-ți opțiuni diverse pentru a-ți îmbogăți oferta de prăjituri. Beneficiezi de o rentabilitate crescută și un preț accesibil, fără a compromite gustul și textura ideală, astfel încât să îți surprinzi clienții cu deserturi de excepție, fie că e vorba de prăjituri, tarte sau alte delicii.

Oferim o diversitate de texturi pentru toate preferințele: poți alege între umpluturi cu bucăți de fructe sau opțiuni cu textură fină. Explorează selecția noastră variată de arome, care include vișine, măr, prune și dovleac și alege produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Pentru a comanda și a beneficia de aceste ingrediente de excepție, te invităm să contactezi reprezentantul tău de vânzări.

Topfil Sour Cherry 65%

Topfil Sour Cherry 65%

Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, cu gust autentic şi natural, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Sour Cherry 40%

Topfil Sour Cherry 40%

Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, cu gust autentic şi natural, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Plum Smooth 90%

Topfil Plum Smooth 90%

Umplutură gata de utilizat cu conținut ridicat de prune, cu gust autentic şi natural, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Apple 80%

Topfil Apple 80%

Umplutură gata de utilizat cu mere cuburi, cu gust autentic şi natural, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Pumpkin 50%

Topfil Pumpkin 50%

Umplutură gata de utilizat cu piure de dovleac, cu gust autentic şi natural, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Explorează rețetele inspirate de noile produse din gama Topfil

Topfil îți pune la dispoziție umpluturi care nu doar că respectă cele mai stricte standarde de calitate, dar și se integrează perfect în rețetele tale. Dacă dorești să aduci un plus de rafinament și originalitate în vitrina ta, te invităm să explorezi rețetele noastre de inspirație, concepute cu ingrediente premium, având scopul de a oferi o experiență culinară memorabilă.

  • Prăjitura cu Vișine

Blatul Joconde cu făină de migdale PatisFrance și umplutura cu vișine Topfil întâlnesc un mousse fin caramelizat cu Carat Coverlux Amber, sub forma unei prajituri măr, ce pare să fi fost inspirată direct din povești.

Ideal pentru a aduce originalitate în vitrina ta, această prăjitură aduce un omagiu eleganței și bunului gust. Te-am convins să o încerci?

  • Ecler cu măr și mousse caramel

Rețeta perfectă pentru cei care se aliniază vremurilor în care reinterpretarea deserturilor este o artă. Combinația dintre măr și mousse-ul caramelizat este la fel de irezistibilă la gust pe cât este de captivantă vizual. Adu acest ecler în vitrina ta, în centrul atenției și oferă-le clienților ocazia de a îmbina răsfățul cu gustul superior.

  • Tartă cu prune

Un desert clasic, simplu, dar excepțional realizat cu cele mai bune ingrediente: aluat fraged cu făină de migdale, umplutură cu miez de nucă și nelipsitele prune dulci și parfumate acoperite de un crumble crocant. Expune-o în vitrină și lasă-ți clienții să o savureze, ca pe o invitație spre nostalgia vremurilor de altădată.

Alături de Puratos beneficiezi de asistență dedicată și consultanță specializată, adaptată nevoilor specifice ale afacerii tale, pentru a te ajuta să înțelegi și să aplici cele mai bune soluții. Fie că e vorba de selectarea umpluturilor ideale, rețete, optimizarea proceselor de producție sau îmbunătățirea calității produselor finale, echipa noastră este aici pentru a oferi suport constant și soluții inovatoare.

Explorează portofoliul nostru variat de ingrediente premium și beneficiază de sprijinul nostru pentru a crea produse de excepție.

Pune vara în vitrină cu Puratos

Pune vara în vitrină cu Smoobees, noul game changer al gusturilor!

Pune vara în vitrină cu Smoobees, noul game changer al gusturilor!

Puratos vine cu o inovație care promite să revoluționeze modul în care adăugăm gust și textură prăjiturilor și produselor de patiserie: Smoobees. Citește mai mult

Experiență senzorială și o vitrină plină de culoare alături de PatisFrance

Experiență senzorială și o vitrină plină de culoare alături de PatisFrance

PatisFrance este noua gamă de produse franțuzești care aduce o notă de optimism, excelență și savoare cofetăriilor din Republica Moldova și mai departe, consumatorilor. Cu acest articol descoperiți noi produse și rețete, mai sănătoase și mai apetisante.

Alege gustul picant, acrișor și acidulat. Sunt cele mai populare arome în rândul produselor de patiserie și cofetărie.

Gustul acrișor este o aromă populară în industria patiseriei și cofetăriei

Oferă mai multe șanse gustului picant, acrișor și acidulat. Consumatorii apreciază acum produsele de patiserie care încorporează elemente de gust amar și picant, de preferință din fructe. Descoperă mai multe despre această tendință.