Pune vara în vitrină cu Smoobees, noul game changer al gusturilor!

1 iul. 2024

Blog
Tendințe de consum
Nutriție
Cercetare și dezvoltare

Puratos vine cu o inovație care promite să revoluționeze modul în care adăugăm gust și textură prăjiturilor și produselor de patiserie: Smoobees, perluțe moi de umplutură pentru gust intens în orice muşcătură.

Smoobees, inspirat de inovațiile din gastronomia moleculară unde s-a experimentat capturarea diferitelor arome în sfere, oferă consumatorilor noi experiențe senzoriale. Puratos a adaptat acest concept pentru a răspunde nevoilor producătorilor de cofetărie și patiserie.

Smoobees reprezintă o adevărată revoluție care schimbă jocul în lumea patiseriei și cofetăriei, fiind în același timp o expresie a angajamentului nostru față de inovație și eficiență. Ne-am dorit să oferim clienților noștri, de la artizani până la marii producători, un instrument unic și creativ cu care să își optimizeze produsele de la raft. Suntem foarte încântați de performanțele pe care le aduce această nouă gamă de produse.

Iurie Perciun - Director General Puratos Moldova și Georgia

Experimentează senzaţia unei “umpluturi” în fiecare muşcătură!

Imaginează-ți un croasant în care fiecare strat de foietaj ascunde mici perle cu umplutură, pline de savoare, o brioșă proaspătă, pe care o desfaci în două cu ușurință și fiecare jumătate dezvăluie un interior plin de umplutură, care curge din abundentă și se topește delicat în gură sau acest Caramel Bundt Cake cu blat mătăsos, un desert care atrage toate privirile datorită conținutului bogat de caramel și te face să mai ceri încă o felie.

Iar pentru că în ultima perioadă, consumatorii sunt curioși să încerce alimente cu texturi variate și sunt atrași de combinațiile de gusturi care le oferă o experiență inedită la prima degustare, tehnicienii Puratos vin cu o abordare inedită pentru clasicele Canelé și le reinventează așa încât să ai senzația că descoperi o comoară ascunsă, un secret păstrat cu grijă de bucătarii francezi. Nota de diferențiere vine de la biluțele Smoobees din cafea, distribuite perfect în prăjitură. 

 

Testând Smoobees, nu mai este nevoie să te gândești la echilibrul între aluat și umplutură. Experimentezi imediat senzația unei umpluturi bogate cu fiecare mușcătură.

De multe ori, incluziunile existente nu reușesc să ofere intensitatea de aromă necesară sau profilul de aromă pură dorit de patiseri. Cu Smoobees, deschidem acum potențialul pentru o nouă gamă de creații gustoase.

Boris Willo - Group Technical Advisor Manager

Gama Smoobees, culori vibrante și textură irezistibilă

Potrivit ultimelor descoperiri din sondajul Taste Tomorrow, consumatorii consideră că gustul nu se referă doar la aromă, ci și la textură, ambele fiind la fel de esențiale. Smoobees îți permite să conferi prăjiturilor un gust profund și o textură uimitor de fină, care se topește ușor în gură, oferindu-le clienților o experiență surprinzătoare. 

Suntem foarte încântați să aducem gama Smoobees în Republica Moldova, cu patru arome diferite: căpșune, afine, caramel și cafea. Aceste arome pot fi utilizate individual sau combinate pentru a satisface diverse preferințe gustative. Smoobees este complet pe bază de plante, fără aditivi artificiali sau coloranți, oferind consumatorilor experiențe senzoriale unice și autentice.

Smoobees Afine

Smoobees Afine

Perluţe moi din afine pentru un gust intens în orice muşcătură.

Smoobees Caramel

Smoobees Caramel

Perluţe moi din caramel pentru un gust intens în orice muşcătură.

Smoobees Căpșune

Smoobees Căpșune

Perluţe moi din căpșune pentru un gust intens în orice muşcătură.

Smoobees Cafea

Smoobees Cafea

Perluţe moi din cafea pentru un gust intens în orice muşcătură.

Cofetarii și patiserii pot folosi Smoobees direct din ambalaj, direct de la temperatură ambientală

Unul dintre principalele aspecte pe care le avem în vedere atunci când concepem produsele noastre este eficiența în laborator, știind cât de crucială este pentru succesul operațiunilor zilnice.

Astfel, cu Smoobees, demonstrăm eficiența de neegalat în laborator, deoarece acestea îmbină toate caracteristicile esențiale ale unor ingrediente de succes:

  • gata de utilizat, eliminând necesitatea de a investi în echipamente suplimentare sau de a pierde timp în procesul de pregătire. 

  • stabile la mixare și coacere, garantând consistență și calitate în fiecare preparat.

  • depozitabile la temperaturi ambientale, asigurând un flux de lucru fără probleme și fără compromisuri în ceea ce privește gustul și textura fiecărei prăjituri.

  • pretabile în aplicații nelimitate, devenind partenerul ideal pentru a explora noi frontiere ale creativității în cofetărie și patiserie.