Cuberdon Christmas Tree

* Mimetic Incorporation - se utilizează direct în aluat

* Mimetic 32 A - se folosește pentru laminare

Modul de preparare

Pregătire

Frişca Whippak se încălzeşte pănă la 80°C. Se adaugă glazura Coverlux White şi pasta de fistic Pralirex PatisFrance. Crema se ţine la cristalizat nu mai puţin de 8 ore, în frigider.


Aluaturi colorate
Toate ingredientele cu excepția Mimetic 32 A se pun în malaxor și se urmează metoda de lucru mai jos specificată. Cu două minute înainte de sfârşitul malaxării, din masa totală de aluat, se separă două bucaţi de câte 500 grame de aluat fiecare. În primul se adaugă 2 grame de colorant roşu şi se continuă malaxarea până când colorantul se integrează total. În al doilea se adauga 2 grame de colorant verde şi se omogenizeză bine.

Metoda de lucru

Rețetă specifică sărbătorilor de iarnă

Nivel complexitate:  

În culori festive, cu roșu și verde, cu gust deosebit de ciocolată și fistic, această rețetă poate fi decorul perfect pentru masa de Crăciun.

Reușita acestei rețete o datorăm ingredientelor cheie:

  • Carat: pentru preparate învăluite de creative
  • Pralirex PatisFrance: pentru gustul deosebit de fin de fistic
  • Mimetic: pentru prospețime și răsfăț la fiecare degustare