Se aplatizează puiul cu ajutorul unui ciocan. Puneți puiul într-un castron cu lapte bătut și lăsați-l la marinat timp de 12 ore.
Se dă puiul prin făină și se introduce din nou în lapte bătut. Se mai dă o dată prin făină și se pune la prăjit în ulei încins.
Se lasă să se gătească până când capătă o textură rumenă și crocantă.
Zdrobiți avocado.
Se toacă mărunt coriandru, ceapa roșie și roșiile uscate. Apoi, adăugați la amestec atât sucul cât și coaja de lămâie.
Adăugați sare și piper și/sau pudră de chili.
Amestecați toate ingredientele într-un bol.
Păstrați în frigider pentru a-l păstra proaspăt.
Adăugați gălbenușul de ou, muștarul și oțetul într-un bol mixer. Se amestecă bine până la omogenizare. Adăugați uleiul, amestecând foarte încet la început, înainte de a crește la viteză maximă la final pentru a obține o emulsie.
Adăugați sarea și piperul.
Adăugați pasta de usturoi și pasta de chipotle.
Dacă doriți o maioneză mai acrișoară, puteți adăuga un pic mai mult oțet sau puteți înlocui oțetul cu suc de lămâie pentru a îi da mai multă prospețime sosului.
Amestecați toate ingredientele și fierbeți-le amestecând timp de 5 minute.
Lăsați să se răcească.
Cu ajutorul unui feliator de legume, tăiați fin varza roșie și apoi adăugați marinada deasupra. Lăsați la marinat timp de 12 ore.
Chiflete se taie în două și se rumenesc pe interior. Adăugați guacamole pe jumătatea de jos. Adăugați puiul prăjit deasupra și o felie de cheddar.
Adăugați salata și varza roșie marinată. Adăugați sosul chipotle pe capace.
Poftă bună!