Amestecați ingredientele (fără grăsime) timp de 3 minute la prima viteză și 3 minute la a doua viteză. Se adaugă Mimetic Incorporation și se amestecă din nou timp de 3 minute la prima viteză și 3 minute la a doua viteză.
Malaxare
00:06:00 la prima viteză
00:06:00 la viteza a doua
Temperatura aluatului
26 °C
Fermentarea în bol
10 minute
Manevrarea aluatului
Se cântăresc bucăți a câte 950 de grame și se formează fâșii lungi.
Divizare aluat
950g
Manevrare după divizare
Se întinde aluatul până la 3 mm (pe mașina de laminat) și se așază pe o farfurie cu făină.
Se pune la congelator pentru +/- 10 minute.
Se pun 400gr de umplutură Babka pe aluat și se întinde în mod egal.
Pregătire Babka
Se rulează aluatul.
Se taie aluatul în 2 bucăți și se așează în X una peste alta.
Se împletește pe ambele părți de 2 ori.
Se așază în forme mari de cozonac bine unse.
Dospire finală
02:45:00
28 °C
80 % Umiditate
Coacere
Cuptor cu punte
Abur secundar inițial
180 °C - partea superioară 180 °C - partea inferioară
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.