Se temperează ciocolata Belcolade Lait și se pune în matrițe cu formă de ou, din policarbonat și se formează 10 ouă. Se lasă să se cristalizeze timp de 10 min la 5% C.
Crema
Gelatina se lasă pentru hidratare.
În cuva unui mixer se adaugă gălbenuşurile, se mixează la viteză medie, iar în acest timp, din apă şi zahăr, se prepară un sirop care trebuie să atingă temperatura de 121°C, se toarnă în fir subţire în gălbenuşuri şi se continuă mixarea.
Se încălzeşte gelatina şi se toarnă în compoziţia de gălbenuşuri.
Se mixează până când temperatura atinge 20°C. Se introduce mascarpone de la temperatura camerei, iar la final frişca semibătută.
Sirop
Din apă, zahăr şi cafea se prepara un sirop. După răcire se adaugă romul.
Asamblare şi finisare
Se aşează în jumătate de ou de ciocolată, mai întâi un strat de cremă, apoi bucăţile de Panettone, se rup în bucăţi mici, fiecare se însiropează, se aşează peste cremă, se repetă din nou aceeaşi procedură până oul este umplut.
Un ou delicios de Paști
Autor: Puratos Moldova
Atunci când se combină ciocolată, panettone și tiramisu iese direct un Tiratonne Egg. Mmmm, ce bun!
Încearcă rețetele noastre cu aromă de sărbătoare
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.