Mixați toate ingredientele pentru 5 min. Întindeți aluatul pe un covoraș de silicon. Coaceți la 180°C pentru 8-10 min.
CARAT CREAMY
Aduceți la Festipak și laptele, în care infuzați ciaiul și anasonul. Strecurați. Apoi, adăugați ouăle și fierbeți până la 85°C. Turnați compoziția obținută peste gelatina îmmuiată și Carat Coverlux Dark. Mixați cu blenderul pentru emulsiere.
MOUSSE DE CIOCOLATĂ
Aduceți la fierbere frișca Festipak. Turnați peste Carat Coverlux Milk și gelatina îmmuiată. Mixați cu blender-ul pentru emulsiere. Răciți la 40°C. Înglobați frișca, în prealabil spumată ușor.
GLAZURA
Aduceți la fierbere frișca și mierea. Adăugați gelatina în prealabil îmmuiată în apă rece. Turnați peste Carat Coverlux. Adăugați Mirroir Glassage Noir. Mixați cu blenderul pentru o emulsiere bună. Utilizați glazura obținută la temperatura de 35-40°C.
! Este recomandat să faceți glazura cu 1 zi înainte.
Recomandări
Din checul obținut tăiați 6 discuri cu diametrul de 14 cm
Puneți checul tăiat în 3 cercuri de 14 cm, cu pelicula de acetat pe margina din interiorul cercului
Turnați peste fiecare disc de chec 180 g de Carat Creamy
Peste Carat Creamy puneți un alt disc de chec și lăsați la congelator pe noapte
Pregătiți 3 cercuri cu diametrul de 16 cm, cu pelicula de acetat în interior
Turnați doar până la jumatatea cercului de 16 cm mousse-ul de ciocolată
Introduceți în mousse checul cu Creamy pregatit în prealabil
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.