Softgrain: Cereale integrale şi seminţe hidratate în maia lichidă.
O-tentic: maia naturală cu putere proprie de fermentare
Metoda de lucru:
Malaxare
4 min. la viteză mică și 8 min. la viteză mare.
Temperatura aluatului
28°C
Fermentarea în bol
30 minute
Divizare
350 g
Dospire intermediară
20 minute
Modelare
în formă rotundă
Dospire finală
50-60 min. la 32°C - 80%.
Înainte de coacere, în mijlocul aluatului dospit faceţi o gaură cu degetul. Apoi luaţi bucata de aluat în ambele mâini şi întindeţi-o dându-i forma de inel.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.