Belcolade Lait - ciocolata belgiană preferată de consumatori
Modul de preparare al rețetei:
Aluat fraged
Încălzim gianduja împreună cu untul, adăugăm laptele și sarea.
Amestecăm și lăsăm la frigider, până la întărire. Mixăm împreună cu făina și întindem aluatul până la grosimea de 2 mm, mulăm în forma de tartă. Coacem la
temperatura 160°C timp de 13 minute.
Gianduja Crunch
Încălzim Gianduja, apoi adăugăm toate celelalte ingrediente si amestecăm.
Ganache
Frișca și glucoza se aduc până la punctul de fierbere. Se adaugă gelatina hidratată și ciocolata.
Se procesează cu blenderul.
Adăugăm frișca rece, lăsăm la frigider (8-12h).
Gianduja Cremeux
*Acest cremeux se face în momentul
asamblării tartei!
Amestecăm toate ingredientele, punem la foc mic și amestecăm continuu până crema ajunge la temperatura de 85 C.
Procesăm cu blenderul.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.