Cheesecake Creativ

 Cheesecake umplut cu fructul pasiunii

Ingrediente

Mod de preparare:

Dacquoise cu alune de pădure
Cerne pudra de migdale și alune de pădure împreună cu făina și zahărul pudră. Bate albușul de ou cu zahărul până obții o spumă tare, apoi încorporează-l delicat în celelalte ingrediente. Întinde compoziția uniform pe o tavă de 60x40 cm la o grosime de 7 mm. Coace timp de 15 minute la 190°C, cuptor închis.

Aluat frage cu alune de pădure
Amestecă toate ingredientele uscate până obții o textură nisipoasă, apoi adaugă ouăle. Întinde aluatul între două foi de copt la o grosime de 3 mm. Taie în formă de disc, astfel încât să se potrivească la baza cheesecake-ului. Coace timp de 16 minute la 170°C, cuptor deschis.

Umplutura cu mango lime și lămâie
Se amestecă toate ingredientele și se modelează într-o formă de silicon. Se pune la înghețat.

Mousse Deli Cheesecake
Lasă gelatina la hidratat timp de cel puțin 15 minute înainte de a o folosi. Bate smântâna Passionata până obții o textură fermă. Folosește Deli Cheesecake 2,0 la 20°C și adaugă gelatina topită. Încorporează smântâna bătută în compoziția de bază la 25°C.

Decor Velvet
Topește untul și ciocolata împreună și pulverizează pe mousse-ul înghețat ca ultim pas.

Povestea din spatele Cheesecake-ului Creativ

Din ce în ce mai mulți consumatori își exprimă dorința de a încerca preparate cu texturi diferite și de a aprecia combinații de arome ce par neobișnuite la început. De aceea, pentru un cheesecake creativ, ne dorim să te inspirăm cu o textură aerată de brânză, în care am adăugat o umplutură de mango, lime și lămâie, pentru un gust dulce și fructat, plin de originalitate.

Descoperă Nutrition info

317.16Kcal
Valoare energetică

1327.94Kj
Valoare energetică

18.79g
Grăsimi

7.66g
Saturate

27.96g
Carbohidrați

19.66g
Zaharuri

*

Descoperă

Rețete similare