Malaxor spiral: 4 min la viteză mică şi 12 min la viteză mare.
Zahărul se adaugă la mijlocul malaxării.
Mimetic se adaugă cu 4 min înainte de sfârşitul malaxării.
Temperatura aluatului: 30°C
Fermentarea în bol: 45 min
Divizare: 440 g
Dospire intermediară: 15 min
Modelare și umplere
Aluatul se împarte în două. Se întinde un strat
de 2-3 mm apoi se adaugă umplutura.
Se răsucesc două rulouri care se împletesc între ele.
Aluatul modelat se pune în forme.
Dospire finală: 90 - 120 min la 32°C până la 80%.
Coacerea
Temperatura cuptorului: 170°C fară abur
Timpul de coacere: 40 - 45 min
Decor
Chocolante Dark
Cozonac cu nuci și prune
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Pune în vitrină de sărbători un cozonac creativ cu gust deosebit!
Sfaturi de la specialiști de care să ții cont:
Pentru glazurarea cu Chocolante Dark, este necesar procesul de temperarea a ciocolatei:
Temperatura de topire: 45°C-50 °C
Temperatura de răcire: 28°C-29 °C
Aplicarea: 31-32°C
Răcirea : 4-6 °C
Încearcă și alte rețete
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.