Chocolate Cake

Rețeta pentru Chocolate Cake

Nu uita să comanzi produsele PatisFrance specifice rețetei:

Gama Pralicrac: pentru o experiență senzorială inedita datorită texturii crocante. 

Gianduja: gust intens de ciocolată belgiană cu lapte, certificată Cacao-Trace și alune de pădure.

Făină de migdale: 100% migdale, culese la maturitate și atent selecționate.

Modul de preparare

Metoda de lucru
Siropul se fierbe. Toate ingredientele pentru marțipan se amestecă. Ouăle se mixează împreună cu marțipanul (6 min). Topim untul cu ciocolata, adăugăm în masa de ouă, introducem făina cu praful de copt. Turnăm în forme (câte 80 g). Gianduja se taie cuburi şi se adaugă la suprafaţa aluatului, câte 15 g. Coacem la temperatura de 160°C pentru 17 min. Încălzim pralicrac la temperatura de 42°-45°C.

Asamblarea prăjiturii
Acoperim produsul înghețat cu pralicrac.

Gust intens de alune și ciocolată pentru o experiență culinară memorabilă.

Nivel complexitate:  

Specificații: 

  • Ciocolaterie 
  • Aniversări 
  • Petreceri 
  • Sărbători

Descoperă

Rețete asociate